Nahát, lehúzza az ügyfeleket a Csakaszex.hu és a Csakegyejszakara.hu?

„A szolgáltatás egy kommunikációs platform, amelyen keresztül a felhasználónak többek között lehetősége van arra, hogy az interneten saját magát bemutassa, továbbá partnerkapcsolatok, barátságok, egyszeri kalandok vagy titkos szerelmi viszonyok iránt érdeklődjön” – ez a szép, szabatos meghatározás a Csakaszex.hu ÁSZF-éből származik, ahonnan a továbbiakban kiderül, hogy „díjmentes és díjköteles szolgáltatásokat is nyújt”. Nem tudom, hány olvasót lep meg, hogy a díjmentes rész a regisztrációban és a képnézegetési lehetőségben kimerül, akinek a titkos szerelmi viszonyok iránti érdeklődése akárcsak egy ismerkedő üzenetig is terjed, annak már a fizetős szolgáltatás terepére kell merészkednie. Ahonnan aztán nem is olyan egyszerű visszakozni.

Tisztelt Ügyfélszolgálat! Nem olyan rég regisztráltam egy oldalra – kb. 1 hete, de úgy döntöttem, hogy nem fizetek elő és törlöm a profilomat, mivel sok magyar embert megfenyegetett az oldal üzemeltetője a ki nem fizetett előfizetés miatt, ami megújult, de volt olyan is, aki szimplán csak regisztrált, és még is kapta a fizetési felszólítást, pedig díjmentesen használta az oldalt. Ezt mennyire kell komolyan venni? Elolvastam az általános szerződést a díjmentes használattal kapcsolatban, és laikusként arra a konklúzióra jutottam, hogy nem jogos. Konkrétan vicc kategória.

Az oldalak, amik szerintem lehúzzák az ügyfeleket: csakaszex és a csakegyejsakara. Hozzátenném, hogy Svájcból üzemeltetik az oldalt.

A Panaszakadémia tanácsa:

Kedves Panaszos!

Amennyiben díjköteles szolgáltatást nem vettél igénybe a regisztráció során, tehát maga a regisztráció sem von maga után fizetési kötelezettséget, úgy nyilvánvalóan alaptalan követelésről van szó. Ebben az esetben a vállalkozás feltehetően nem fogja jogi útra terelni az ügyet, hiszen az számára egyértelműen veszteséges lenne. Amennyiben viszont közjegyzőtől kapnál fizetési meghagyást,  akkor 15 napon belül vitasd a követelést, ha ezt nem teszed, a 15 nap elteltével a fizetési meghagyás jogerőre emelkedik, vagyis a követelt összeg végrehajthatóvá válik. Akkor azonban, ha 15 napon belül ellentmondással élsz, csak polgári per formájában folytatható az eljárás, amely során bizonyíthatod igazadat. Igen lényeges, hogy hazánkban végrehajtást elrendelni csak abban az esetben lehet, ha már van egy jogerőre emelkedett fizetési meghagyás, vagy egy jogerős bírósági ítélet, végrehajtást továbbá ezek alapján kizárólag végrehajtó foganatosíthat. Tehát, az a fizetési felszólítás, amit a vállalkozástól kapsz, vagy esetleg egy követeléskezelő/behajtó cégtől, nem eredményezheti a követelt összeg végrehajtás alá vonását.

Végül szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy amennyiben az Unión kívüli, harmadik országban székhellyel rendelező vállalkozással kötsz szerződést, az esetlegesen felmerülő jogviták megoldása kapcsán csak a polgári peres eljárás áll rendelkezésedre. Fogyasztóvédelmi eszközök csak az Unión belül székelő vállalkozások vonatkozásában vehetők igénybe.

Bízunk benne, hogy válaszunkkal a segítségedre lehettünk.

Üdvözlettel:

a Panaszakadémia csapata

 

Hozzászólások

 1. Forster János

  Tisztelt ügyféliroda. Én is a csakaszex oldallal kapcsolatos probléma miatt kérnék tájékoztatást, ha lehet. Tavasszal regisztráltam a csakaszex oldalra, és úgy engedett be teljesen , ha fizetek. egy hónapra jelöltem be a fizetést és 3 havi pénzt 4200 ft ot vett le a számlámról. Majd nyár óta fenyeget egy iroda, hogy ha nem fizetek perre viszi az ügyet. Előszőr fizettem 9 ezer valahány száz ft ot , majd 1 hónap múlva kért még 2000 ret. közben én lemondtam az előfizetést , amit nem fogadtak el, Az volt az indok, hogy nem a megfelelő időben mondtam le , és megint követeltek 15 ezret. Megint lemondtam, Közben vettek le a számlámról is pénz 1400 Ft ot egy havi pénzt . Persze letiltották a profilom, úgy hogy be sem tudok lépni de nincs is szándékomban. Sőt nem is voltam tavasz óta az oldalukon. A lényeg hogy olvastam hogy nagyon pénzlehúzás szaga van ennek az egész oldalnak, így nem fizettem ki a 15000 Ft ot. Persze bírósággal fenyegetek, meg további költségekkel. Pár napja megint kaptam tőlük egy levelet és már 30 ezret követelnek tőlem, és persze további költségeket ha nem fizetek.
  Azt gondolom, hogy ha fizetek is és megint lemondom az előfizetést, akkor sem fog meg szűnni a követelés. Ön szerint mi lehet a teendő, hogy meg szabaduljak a zsarolástól.
  Vállaszát előre is köszönöm, Tisztelettel János

  1. Panaszakadémia válasza:

   Kedves János!

   Amennyiben választ szeretnél, kérünk, magánüzenetben keress minket!

   Üdvözlettel:
   a Panaszakadémia csapata

 2. Mókus 29

  Sziasztok nekem is küldött az oldal tagsági díjat lassan két év után hogy fizzesem ki vicc miért most akarják eddig miért nem csak regisztráltam az oldalra már több mint 2 éve most akarják behajtani rajtam és nem akarják jogi útra vinni de én szerintem ez kamu mert miért nem küldték a fizetését az első tartozás után És tényleg az egész oldal furcsa semmi olyan bizonyíték nincs hogy én tag voltam vagyok

 3. Panaszakadémia

  Kedves Mókus 29!

  A levelezőnkön keresztül küldött üzenetedre – amely ugyanezen tartalommal bír – megküldtük válaszunkat. Bízunk benne, hogy a segítségedre lehettünk.

  Üdvözlettel:
  a Panaszakadémia csapata

 4. Peti

  Szép estét . Sajnos nagyon sok embert érint ez a helyzet. Én ugy szintén regisztráltam erre az oldalra. Majd én is kaptam fenyegetésst hogy fizessek. Elektronikus levelet is kaptam és postai úton is. Kifizettem több mint 20 ezer ft ott. Persze kértem sokszor tötöljenek de huzták vonták .. Aztán valahogy sikerült lemondanom a tagságot. De közbe jött a rengeteg elektronikus level hogy fizessek. Én irtam nekik nem fogok újra fizetni amit már egyszer kifizettem.. De ugyan igy küldik a leveleket. Postai uton is kaptam ismét. Benne a fenyegetés biróságra viszik .. De már egyszer fizettem. Amiz bizonyitani is tudok. Nagyon sok ember van ebben a cipöben. Nem tudom mit tegyek..

 5. Panaszakadémia

  Kedves Peti!

  Amennyiben ügyed kapcsán tanácsot, tájékoztatást szeretnél, úgy kérünk, hogy magánüzenetben keress minket!

  Üdvözlettel:
  a Panaszakadémia csapata

 6. Rőczei Norbert

  Üdvözlet!

  A következőkèppen jártam:
  Sajnos előfizettem a tagságra, közben meggondoltam magam ès töröltem a profilom. Viszont a kártyámról minden hónapban vonták a havidíjat. Kértem másik kártyát így nem tudták vonni a havidíjat. Egyszer csak jött egy fizetési felszólítás hogy fizessem ki 42€ t ès befejeződik a történet. Kifizettem azaz átutaltam a követelőnek az összeget majd 2 hét után újra küldik hogy tartozok 42€ val . Mit tegyek? Kérem segítsenek.
  Hiába írtam az oldalnak válasz pedig nem èrkezett eddig sem.

  1. Panaszakadémia válasza:

   Kedves Norbert!

   Amennyiben választ szeretnél, kérünk, hogy magánüzenetben keress minket!

   Üdvözlettel:
   a Panaszakadémia csapata

 7. Tibor

  Sziasztok!
  Szerintem minden oldal mindenkit lenyúl. Lássuk be

 8. Norbi

  A csakaszex oldal egy nagy lehúzás nekem is gondom van velük de én jogi útra viszem mert követelöznek viszont a profilom elméletileg nincs már ha bárki mellém álna jelezzen köszönöm

 9. Norbert

  Nekem is a Csakaszex oldallal gyűlt meg a bajom követelnek x mennyiségű pénz egyetlen egy fizetési felszólítást sem küldtek,hogy én tartozom nekik és hogy miért tartozom. Most jött egy levél egy Német ügyvédi irodától akik követelik a pénz kifizetését. Mi a tehendő ilyenkor. Írtam emailt nekik is meg az oldalon a support nak is.

  1. Panaszakadémia válasza:

   Kedves Norbert!
   Amennyiben választ szeretnél, kérjük, hogy eseteddel magánüzenet formájában keress meg minket!
   Üdvözlettel: a Panaszakadémia csapata

 10. Miklós

  Üdvözlöm az előttem hozzászólókat!
  Sajnos én is regisztáltam a „csakaszex” oldalra, mert naív és elszánt voltam.
  Kérdésem az lenne, hogy mit tegyek, mert nagyon el vagyok tévedve és félek is, mivel kapom a „spam” emailemhez, hogy x összeget fizessek ki, vagy következményei lesznek, de ha leszeretnék iratkozni vagy törölni a fiókom, akkor nem is enged oda a profilomhoz. Valaki, aki tudja mit kéne tenni segítsen kérem szépen!

 11. Mészáros Gyula

  Üdvözlöm a Panaszakadémia csapatát!
  Gyula vagyok. Én is így jártam ahogy az előttem írók:Regisztráltam,egy hónapot utaltam,és ez után lemondtam! Három hónapig azt hittem,hogy vége,de nem kiderült hogy vonják a számlámról a havi pénzt.Ez után három e-mailben a cég által mintának ajánlottak alapján kitöltve elküldtem. Válasz semmi! Most először emlékeztetőt küldtek pár napra pedig már behajtó céggel gennyedtek!Ha nem fizetek azonnal.Segítséget szeretnék kérni hogyan szabadulhatok ezektől a csalóktól! Előre is köszönöm!

  1. Panaszakadémia válasza:

   Kedves Gyula!

   Amennyiben választ szeretnél, kérünk, hogy magánüzenetben keress minket!

   Üdvözlettel:
   a Panaszakadémia csapata

 12. K. János

  Énmég nemis regisztráltam még is küldik a felszolítást. Most átutaltam 48.28 € NEMTUDOM MILESZ.

 13. Csaba

  Sikerúlt valakinek valamit elérnie ez ügyben? Én is érintett vagyok de csak ugyan ezt tudom le irni mint elöttem szóltak

 14. Miki

  Sziasztok. Én is ebben a cipőben járok kérek valakit segítsen a csakaszex oldalt használttam de már több mint fél éve nem. Már törölttem a profilomat az előfizetésemet, kifizettem már úgy 100 € ot. És a mai napig az 1400 foritot minden hónapban leszedik. Hogyan lehetséges ez? Kérek valakit segítsen

 15. Gábor

  Sziasztok! Van valami fejlemény ezzel kapcsolatban? A weboldalt nem lehet elérni. Nekem is vonja a havidíjat a számlámról pedig töröltem a profilomat. Miután a weboldal nem elérhető, így írni sem tudok nekik. Előre köszönöm a segítséget!

 16. robert

  sziasztok..tisztelt panaszakadémia.nem ecsetelem de ugyan úgy jártam én is mind a többi panaszkodó is.én ügyvédet fogatam és.valamilyen szinten meg próbálom a hátsóúkon a botoal véresre veretni jogi úton.

 17. Horváth Zoltán

  Sajnos úgy néz ki mi is az áldozatává váltunk a csakaszex oldalnak. Mis is 3 havi tagságra fizettünk be és most követeli az online tagságért a 46,98 eurot.
  Mi ilyenkor a teendő???

 18. István

  Sziasztok, nekem is folyamatosan küldik a felszólítást/ végrehajtást hogy fizessek 52 €. Én nem fizettem eddig semmit és nem is áll szándékomban mert az oldalt regisztráció után nem is használtam mivel kamu szaga volt. Ami elmaradt a részemről az a profil törlés. Írtam nekik e-mailt hogy töröljék a profilomat mivel egyszer használtam stb. Plusz a GDPR hivatkoztam. Ez sem hatotta meg őket és folyamatosan küldik a leveleket. Ha esetleg lenne valami új infó azt szívesen veszem és benne vagyok egy csoportos feljelentésben.

 19. Misi

  Szia én is így járok nem hagynak bèkèn

 20. Misi N

  Sziasztok én is így jártam ha olvassátok akiket jogtalanul zsarolnak ha nekem bíróság lesz jó lenne egy csoportos feljelentés ellenük nekem is küldik a tagsági díjat 2 èv után de nem merik bíróságra és vègrehajtohoz vinni ne fizessetek mert ezek akkor se szállnak le egyszer csak megunják Szóval jó lenne ha akik le lettek húzva és akiknek gondja van velük jelentkezhettek együtt tudunk segíteni kérlek én szívesen válaszolok bárkinek Facebookon is beszélhetünk ki mire jutott és mit tegyen köszi

 21. Steigler Gergely

  Sziasztok, sajnos én is így jártam.
  Már többször be fizetem ennek a fenyegető ügyvédi cégnek 47,54 € de többet nem fogok. Rég megszüntetem és csakaszex.hu nem is lehet fel venni a kapcsolatot!

 22. Misi N

  Sziasztok valaki tudja hogy ezek mikor és hogy szállnak le az emberről mert én már semmit nem fizetek és nem is használtam az oldalt már rég óta és semmi bizonyíték hogy tag vagyok és elèg gyanús ez az egész tőlem küldhetnek emailt leszarom majd ha perelnek ott eldől mit csinálnak csalnak és jogtalanul zsarolnak

 23. Norbi

  Sziasztok nekem is gondom akadtt a csakaszex oldal miadtt már ügyvédi felszólító leveleket kapok stb nem reagál semmire senki hiába írtam nekik ha van aki ezek ellen tenne vagy tud segíteni jelezzen huszkanorbert11@gmail.com ezen email címen várom a segítséget köszönöm

 24. somewho

  Sziasztok!
  Ki tudna segiteni?
  Mi a megoldás ezzel a csak szex.hu oldallal kapcsolatban?
  Én tuti nem fizetek nekik egy kanyi vasat sem.

 25. Misi N

  Sziasztok egyszer már írtam ide kinek mi lett eddig ebből mert szerintem sok embert èrint lehetne egy ilyen csoportunk és ha valakit perelnek akkor többen vagyunk és együtt

 26. Tamás94

  Tisztelt Panaszakadémia!
  Én is áldozata vagyok ennek az oldalnak.
  Regisztráltam kb 2 éve. Kb 2 órára néztem fel,előfizettem egy 1900 ft-os prémiumra,majd rájöttem erre nincs szükségem és töröltem a profilom.
  Majd 1 hónapra rá ugyanúgy levonta az összeget a számlámról!
  Hiába írtam nekik már azonnal üzenetet mind angol mind magyar nyelven,vissza se írtak.
  S azóta vonják az összeget!
  Mit tehetnék,hogy ez megszűnjön?
  A regisztrált profilomba be se tudok lépni mivel azt töröltem így semmiféle leiratkozást nem tudok megtenni illetve most kell,hogy kártyát cseréljek mert lefog járni!
  Kérlek segítsetek!

 27. Jani

  Sziasztok! Én is ugyan igy jartam ezzel az oldallal. Hiába irtam nekik,semmi reakcio. Az oldalon 1éve nem voltam.lemondanisem birtam,mert nem engedte,egy honapra fizettem elő,de ennek elenére folyamatosan vonta az 1900ft-ot. Aztan új kártyám lett,és már nemtudta. Most meg fenyeget valami nemet ügyvédi iroda. Én biztos nemfizetek semmit.Föleg igy hogy olvasom itt,hogy volt aki kifizette,és annak ellenére küldik utana is a felszolitást. Mi a tehendő ilyenkor?

 28. T-I

  2 napja regisztráltam és már írtam is nekik egy tonnányi levelet, hogy felejtsék el hogy fizetek ismét. Ellehetetlenítik az embert a 14 napos elállástól is azzal, hogy regisztrálsz, azzal elfogadod a felhasználási feltételeket amiben az áll hogy lemondasz a 14 napos elállásról, hiszen csak akkor kezdik meg a díjköteles szerződés teljesítését. Célszerű ha elolvassátok az általános szerződési feltételeiket és az ott leírtak szerint mondjátok le az előfizetést, mert ha valamit elrontotok akkor rátok szállnak keményen. Mindenkinek javaslom az új bankkártya igénylését… Én már megyek is.

 29. somewho

  Sziasztok!
  Mit lehetne tenni ezek ellen?
  Létező cég ez vagy csalók akik leakarják húzni az embert?

 30. Balázs

  Sziasztok!
  Érdeklődnék hogy valaki esetleg került-e már bíróság elé/kapott-e már végrehajtói levelet ettől a csodálatos cégtől.

  Tisztelettel Balázs

 31. Valaki

  Sziasztok én nem fizettem elő az oldal opcióira ugyanis amikor ki akartam próbálni az oldalt elfelejtettem hogy levettem a számlámról minden pénz. A kérdésem az lenne hogy ugye kikellett töltenem a fizetési mezőket megadtam minden adatott amit kértek viszont nem volt a számlámon pénz, használ valami olyan programot az oldal hogy esetleg elmentette magának az adataimat és hozzáfog férni a kártyámhoz??? Valaki tudd erről valamit hallottam már ilyet

 32. András

  Tisztelt Panaszakadémia!

  Mint már ismeretes, én is előfizettem az oldalon, és egyik pillanatról a másikra letiltották az oldal használatát. Mondván nem ment át a bankkártyás fizetés. ( automatikus megújulásos ) Semmilyen előzetes felszólítás folyamán, hogy mit vétettem. Ez 2022.11.11-én történ azóta jött egy 890 ft-os felszólítás. Írtam az állítólagos supportnak is és az oldalon, hogy ha eddig átment a fizetés, most miért nem. Ezen felül, mindenki más láthatja a profilt és állandó üzenetekkel bombáznak a kamu profilok.
  Mit lehet ebben az esetben tenni? Követelhet bármit a szolgáltató oldal, annak ellenére, hogy nem ad más fizetési módot, és az e-mail kapcsolatot sem igazolja vissza. Egyenlőre 2790-nél tartok. Ezt is megírtam, hogy normális úton szeretném rendezni, aztán leiratkozni és békében elválni, de nem jött válasz válasz.

 33. András

  Sziasztok!

  Ma reggel kaptam egy levelet, idézem ” sajnos lemondtam a prémium előfizetésemet , mellékeltek egy dátumot is, hogy 2022.12.13.
  ” Ha lemondod ezt a szolgáltatást nem lesz hozzáférésed a prémium tagság nyújtotta előnyökhöz és az esélyed egy szexrandira drasztikusan csökkenni fog. ”
  Ez végleges leiratkozásnak számít? Vagy ha belépek az oldalra automatikusan visszaáll a régi kerékvágásba.

 34. Sándor Sándor

  Én is így jártam. Regisztráltam elő fizettem 1hinapra de a kártyámrol nem tudott levenni penzt. Töröltem a regisztrációmat és a profilom de folyamatosan küldik a felszólítást hogy fizessek??? Hogyan lehet ezekkel felvenni a kapcsolatot?? Semmire nem reagálnak és nem hagyják békén!!!

 35. Gábor

  Nos, a moderátor nem enged semmilyen weboldalt, letölthető file-t ide beírni, így leírom úgy hogy a google keresőben dateblasterhez kerestek egy lemondó nyilatkozatot amit elküldtök postai úton elsőbbségivel, ajánlottan a Svájci címére. Kb 2 hónap az átfutási idő. 2 hónap után nem vonták le a pénzt a számlámról. Természetesen még figyelem. Ha véletlenül mégis levonják akkor kártya csere. Fontos! A postáról kapott igazoló papírt rakd el. Üdv…

 36. Krisztián

  Én is így jártam. Igaz írták, hogy 14 napon belül le lehet mondani azt a prémium előfizetési dolgot. Emailt is írtam nekik azonnal legalább 4-5 email címre… a supportnak is írtam az oldalon amúgy. Sőt, még valami értesítést is kaptam arról, h. a prémiumtagságom megszűnt… Ma nap folyamán kaptam egy emailt erről a címről: collection@fairmount.world hogy be akarnak rajtam hajtani 41,41 eurót. Utána jártam más, külföldi weboldalakon, amik az ilyen internetes csalással, bűnözéssel kapcsolatosak, és írták, h. semmit sem szabad kifizetni, és nem kell a fenyegetéseikkel foglalkozni akár email-ben, akár postai úton fenyegetnek, követelnek pénzt.

  Annó egy másik weboldal, az UseNet csinálta ugyanezt 2017-ben, akkor sem fizettem, pedig akkor is behajtóval fenyegettek, de nem fizettem semmit, nem is fogok soha! Új bankkártyám is van már azóta.

  A kérdésem az volna, hogy tudnak ellenem tenni bármit is? Pl. bíróság elé állítani, valahogy feljelenteni? Várom kedves válaszotokat!

 37. norbert

  sziasztok, én is reggeltem az oldalon de lemondtam az előfizetést amire nem emlékszem hogy kértem volna ha igen is egy hónap csak, uj kártya jött és nem tudták levonni a pénzt hol ott küldtem egy regisztráció megszüntetést emailben de válasz nem jött, most meg küldtek egy felszólítást de mer végrehajtóval hogy 41 euróval tartozom, most mit tegyek? profilra nem tudok belépni regisztrálni meg nem akarok újra. kártyával kifizettem ami az oldalon van végrehajtóval nem foglalkozzam. hogyan tovább?

 38. Tivadar

  Én a sugarmummyhu.oldalra regisztráltam írták fizessek be 40 eurót hogy jött ki ilyen összeg holott nem is használtam az oldalt megadott telefonszám illetve email címük nem érhető el engem is végre hajtással fenyegetnek.

 39. András

  Sziasztok
  Már többször lemondtam az előfizetést és töröltem a profilt
  Elméletileg a könyvelés tudomásul vette de irogatnak
  azonnal válaszolok újabb törléssel de nem fizetem mert az érkező levelek nem ajánlották ez így lehúzos gyanús

 40. K

  Sziasztok!
  En is regisztraltam a csakaszex.hu-ra 2022. Oktober 27-en. Vettem premiumot is. Ket nappal kesobb lemondtam a premium tagsagot. Email is van rola. Azota minden honapban kapom a fizetesi felszolitast. Mostanra 9260Ft. Eszem agaban sincs fizetni. Megis mit lehet tenni, h ez az egesz veget erjen. Sikerult mar valakinek elerni valamit?

 41. Kriszitan

  En ezt kaptam ma, miutan irtam nekik, h a premium tagsagomat lemondtam 2 nappal kesobb, azaz oktober 29-en 2022ben. Erre torlesrol valaszolnak nekem.
  Köszönjük az üzenetedet.

  Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a profilod törlése nem vonja maga után automatikusan a szerződési kötelezettségek megszűnését, tehát a törlés nem mentesít a szerződési kötelezettségek alól.

  Amennyiben azt fel szeretnéd mondani, kövesd az alábbi lépéseket:

  A felmondási űrlap itt található:

  https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/1hey/cancellation/hungarian/cancellation.pdf

  Kérjük, töltsd ki és küld el nekünk az űrlapot.

  Felhívjuk a figyelmedet, hogy a lemondási űrlapon szereplő adatokból meg kell találnunk a profilodat.

  Javasoljuk, hogy küld el nekünk a kitöltött lemondási űrlapot faxon a +44 (0) 203 411 88 14-es számra. Kérjük, ügyelj arra, hogy az űrlap helyesen legyen kitöltve.

  A felmondásról a lehető leghamarabb értesítjük Önt, az Általános Szerződési Feltételekben megállapított felmondási időre is figyelemmel.

  Üdvözlettel,
  Emma

  Ez az urlap is tiszta gagyi

 42. János

  Én ezt kaptam ma.
  Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a profilod törlése nem vonja maga után automatikusan a szerződési kötelezettségek megszűnését, tehát a törlés nem mentesít a szerződési kötelezettségek alól.

  Amennyiben azt fel szeretnéd mondani, kövesd az alábbi lépéseket:

  A felmondási űrlap itt található:

  https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/1hey/cancellation/hungarian/cancellation.pdf

  Kérjük, töltsd ki és küld el nekünk az űrlapot.

  Felhívjuk a figyelmedet, hogy a lemondási űrlapon szereplő adatokból meg kell találnunk a profilodat.

  Javasoljuk, hogy küld el nekünk a kitöltött lemondási űrlapot faxon a +44 (0) 203 411 88 14-es számra. Kérjük, ügyelj arra, hogy az űrlap helyesen legyen kitöltve.

  A felmondásról a lehető leghamarabb értesítjük Önt, az Általános Szerződési Feltételekben megállapított felmondási időre is figyelemmel.

  Üdvözlettel,
  Michaela

 43. Krisztian

  En elkuldtem kitoltve. Visszairtak, h tartozasom van es fizessem ki. Kifizettem. Majd 2 het mulva irtak, h ennyi es ennyi tartozasom van. Mondom en amr kifizettem. Erre, hogy hiaba fizettem ki, mert ok mar eladtak egy behajtocegnek. Akik azzal fenyegetnek, ha nem fizetek az ugyvedeik veszik at az ugyet. Es birosagra viszik ahol majd minden koltseget nekem kell fizetni.
  En pedig irtam nekik, h sok sikert!

 44. Vin

  Sziasztok!
  Sajnos én is regisztráltam a csakaszex oldalra.Egy életre elment a kedvem,hogy ilyen és a hasonló oldalak közelébe is menjek!!
  Többször fizettem nekik ilyen olyan módon(kb 23.000 Ft)hozzáteszem regisztráció után kb 1 perc után meguntam és nem használtam..
  Most próbálom végleg törölni magam és megszakítani velük a kapcsolatot.Egy űrlapot kell kinyomtatni,kitölteni,aláírni,beszkennelni és visszaküldeni(ilyenről még nem is hallottam korábban)
  Ez az alja oldal azért nagyon le fogja húzni a többi normálisabb oldalak forgalmát is. Nagyon Gáz!

 45. Matyesz

  Sziasztok. Én is így jartam,ahogy ti. Már fizettem a felszólítasra,de többet nem fogok. Mar azon gondolkodom,hogy beperelem őket zaklatás miatt. Engem átadtak egy behajtócégnek,de elég egyoldalú a kommunikációjuk, pedig a válasz e-mailokban csatoltam a banki igazolást(vagy mit), de semmi reakció. Most úgy vagyok vele,ha perelnek,hát tegyék. De mégvaz is lehet,hogy én perelem be őket zaklatásért. Szerintetek annak lenne valami eredménye?

Hozzászólok